Atıştırmalık bağımlılığından muzdarip misiniz? Bu meyveyle açlık hissinizi bastırın, kalori yakın,göbek yağlarından kurtulun:

Bu yaz için herhangi bir karar aldın mı? Peki pastırma rulosu gitmek istemedi mi? Tüm beklentilerin aksine, yardımcı olan şey sevimli ve yumuşaktır: tatlı sihirli meyve muz, göbek yağlarını eritir.

Göbek yağı: İşte bu kadar tehlikeli
Ancak bu sadece optikle ilgili değil. Vücudun ortasındaki yağ ruloları oldukça tehlikeli olabilir. Yağ yıllarca burada depolanırsa bağımsız bir organ gibi çalışır ve vücutta iltihabi süreçleri tetikleyen hormonlar üretir.

Göbek yağı aynı zamanda yüksek tansiyon ve zayıf sindirimden de sorumlu olabilir. Bu nedenle egzersiz yapmalısınız veya dikkat edin: Kilo vermek için günde bir veya iki muz yiyin.

Muz sindirime iyi gelir

Bel çevresinden kurtulmak istiyorsanız sağlıklı ve dengeli bir bağırsak florası önemlidir. Muz, iyi bakterileri mideye sokma ve bağırsak florasına mükemmel destek sağlama konusunda süper güce sahiptir.
Potasyum ve magnezyum gibi hayati maddelerle metabolizmayı hızlandırır ve içerdiği lif sayesinde gün boyunca mutlu bir şekilde dans etmemiz için yeterli enerjiyi sağlar.

Muz iştahı durdurur

Atıştırmalık bağımlılığından muzdarip misiniz? Muzların mutfak vetosu vardır çünkü vücuda yüksek düzeyde magnezyum sağlarlar ve aynı zamanda midede hoş bir tokluk hissi bırakırlar.
Bu da gereksiz yere daha fazla kalori tüketmemizi engeller.
Muz egzersiz sırasında size enerji verir
Elbette hiçbir şey yoktan gelmez. Aşk kolları olmayan düz bir karına sahip olmak için dengeli beslenmenin yanı sıra bilinçli egzersiz de yapmanız gerekir.
Eğitimi etkili bir şekilde desteklemek ve ilk değişiklikleri mümkün olan en kısa sürede görmek için sihirli meyve komitesi şunları tavsiye ediyor: egzersiz yapmadan önce bir muz soyun. Ve sonra ye. Midede fazla ağırlaşmaz ve şeker içeriğinden dolayı optimal bir enerji kaynağıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir