Lords of the Fallen Clash of Champions Güncellemesi Çıktı

Hexworks tarafından geliştirilen Souls benzeri Lords of the Fallen için Nisan ayında son bir güncelleme olarak ‘Master of Fate adlı 1.5 güncellemesi yayınlanmıştı. Şimdi ise stüdyo büyük bir sürpriz yaparak Lords of the Fallen Clash of Champions güncellemesini oyunculara sundu.

Hexworks “Sürüm 1.5 – ‘Master of Fate’in Mournstead’deki yürek parçalayıcı yolculuğunuzun son bölümü olduğuna gerçekten inandınız mı? Haydi, feneri yeniden yakmanın zamanı geldi, Crusader, başka bir macera sizi bekliyor…” diyor.

İçerik güncellemesi, Souls benzeri deneyime çok talep edilen bir özelliği sunuyor: Boss hücumu. Artık oyunculara arada herhangi bir yem olmadan doğrudan boss’larla savaşma yolları sunan Echoes of Battle ve Crucible olmak üzere iki mod sunuluyor.

Hexworks iki boss rush modunu şu şekilde tanımlıyor: “Echoes of Battle, oyuncuların Açlık Çeken Ellianne, Congregator of Flesh ve Radiant Sentinel gibi favori boss karşılaşmalarını yeniden yaşamalarına olanak tanırken, Crucible, Shrine Currency ve özel yeni zırh tentürleri de dahil olmak üzere ödüllerin kilidini açmak için ölmeden üstesinden gelinmesi gereken, önceden seçilmiş boss’ların giderek zorlaşan altı denemesinden oluşan bir seridir.”

Oyunu en az bir kez bitirdikten sonra Pota modu kullanılabilir hale geliyor. Eşleştirmeler daha sonra herhangi bir Vestige aracılığıyla denenebilir. Bu arada, Echoes of Battle modu, Vestiges’te kampanyanın herhangi bir noktasında yer alıyor ancak yalnızca zaten mağlup edilmiş boss’lara erişim sunuyor. Ayrıca her iki mod da hikayedekine benzer bir ortakla tamamen kooperatif olarak oynanabiliyor.

Lords of the Fallen Clash of Champions güncellemesi, oyunun Microsoft’un Xbox Game Pass ve PC Game Pass aboneliklerinde de sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir