TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ Gözaltına Alındı

Kısmet Olur yarışma programıyla ünlenen Melis Buse Betkayan, sevgilisi TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ, yaşadıkları olayla ilişkiyle gündemden düşmüyor. Bu kez TikTok’ta Serbest Hoca diye bilinen Reşit Bozdağ, gözaltına alınmasıyla gündeme geldi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI NEDENİYLE GÖZALTINA ALINDI

TikTok’ta açtığı canlı yayınlarla tanınan Reşit Bozdağ, olaylı şekilde aşk yaşadığı Melis Buse Betkayan ile sık sık karakolluk olmuştu. Daha önce birçok kez birbirinden şikayetçi olan çiftten Bozdağ, Betkayan’ın kendisine daha önce aldırdığı uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesiyle dün gözaltına alındı.

Reşit Bozdağ’ın balya balya paralarla video çekmesi akıllara ‘kara para aklama’ iddialarını getirdi. Melis Buse Betkayan, sevgilisinin gözaltına alındığını Instagram hesabından duyurdu. Gözaltına nedenini açıklayan Betkayan, ayrıca Bozdağ’ın 3 gün hapis yatacağını da sözlerine ekledi.

Melis Buse Betkayan şunları söyledi:

“Zamanında benimle ilgili uzaklaştırma kararı ve konuşma yasağı vardı. Bana yakınlaştığı ve yasağı olmasına rağmen hakaret ettiği için gözaltına alındı. 3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir